Ejendomme købt og udviklet af consort

forside  II  CONSORT I BERLIN

BIRKENSTR. 1 POTSDAM

Beliggende centralt i Potsdam overfor indgangen til „Neuen Garten“ med udsigt til Heiligenn See og i gåafstand til Schloss Sanssouci

Den fredede villa blev totalrenoveret i 2010, hvor der blev tilføjet en moderne ellipseformet fløj som kontrast til villaens klassiske facade. Efter endt ombygning blev de 8 store luxuslejligheder solgt som ejerlejligheder.

WILMERSDORFER STR. 106, BERLIN CHARLOTTENBURG

Ejendommen fra århundredeskiftet er attraktivt beliggende nær Kurfürstendamm. Den blev erhvervet i 2007. I årene 2011-2013 blev tagetagen udbygget og fællesanlæg, gårdhave og de 3 trappeopgange renoveret. Efter ombygning er der blevet tilføjet 3 exclusive penthouselejligheder og 5 store lyse, højloftede lejligheder med balkoner og to elevatorer. Hjørnebygningen rummer i dag 25 beboelseslejligheder og 5 erhvervslejemål.

JUNGSTR. /SCHARNWEBER STR., BERLIN FRIEDRICHSHAIN

Hjørneejendommen er attraktivt beliggende i et område med intakt bebyggelse fra omkring århundredeskiftet. Området er kun let traffikeret og populært blandt unge familier.
Der eksisterer 29 lejemål – heraf 3 erhvervslejemål.

 

EBERWALDER STR. PRENZLAUER BERG

Ejendommen beliggende nær Kastanienallee og Mauerpark er opført omkring århundredeskiftet og har 37 lejligheder fordelt på forhus, sidefløje og to tværfløje.

 

HOTEL MERCURY CHECK POINT CHARLIE, SCHÜTZENSTR. BERLIN MITTE

I 2012 erhvervede Consort ejendommen, hvor det 4-stjernede hotel er beliggende attraktivt nær Friedrichstrasse og Check Point Charlie. Hotellet har 147 værelser. Ejendommen blev i 2018 solgt til hotelgruppen Accor.

KÖRTESTR. 19,21, BERLIN KREUZBERG

Ejendommen bestående af forhus, 2 sidefløje og tværfløj blev erhvervet i 2007 og i de efterfølgende år kernesaneret. Efter endt ombygning fremstår ejendommen i dag med et hyggeligt gårdmiljø og fælles taghave, elevatorer og lejligheder med gårdvendte balkoner. De 35 attraktive lejligheder blev solgt som ejerlejligheder.

FORSIDEN

Consort ejendomsgruppen

Scherfisgvej 10
DK-2100 København Ø.
CVR nr. 15 88 39 44

www.consort.dk

Afsluttede projekter

Solrød Strandvej
Scherfigshave
Koldinggade
Store Strandstræde

Copyright Consort Ejendomsgruppen 2019
Made by Comnuit ApS